MDG Projects • Multifunctioneel Full Service Bureau

Brandbuilding Kadée

MDG Projects is sinds 2019 trotse partner van het Wichelse streekbier Kadée. Kadée omvat 3 artisanaal gebrouwen bieren met enkel Belgische moutsoorten en nobele hoppen. We verzorgen Kadée van de juiste identiteit, profilering en distributie met als doelstelling een sterkere marktspositie te verkrijgen in een ruimere regio. Om onze betrachting te verzilveren, werd een nieuwe website, logo en digitale omkadering ingesteld om een professionele uitstraling te bewerkstelligen. MDG Projects verzorgt alsook de vertegenwoordiging van Kadée ten aanzien van al haar klanten.

Kadée

Kadée is gebrouwen volgens eigen recept, met eerbied voor ambachtelijke producten die zorgvuldig worden geselecteerd. Kadée biedt drie bieren aan:

 • KADÉE BLOND (6.2% – 33cl)
  Kadée Blond is een helderblond bier met een zachte, kruidige smaak. Dit premium blonde bier bevat een lichte citrustoets met een bittere afdronk. Door zijn heldere gele kleur en romige schuimkraag is dit blond biertje een ware parel voor het oog.
 • KADÉE BRUIN (7.0% – 33cl)
  Dit donkerbruin bier bevat heel wat aroma’s die de bittere smaak die hop en mout voortbrengen, verdoezelen. De smaak van zacht gebrande mout wordt vergezeld door smaken als karamel, chocolade en donker fruit. Een unieke combinatie die het verdient om geproefd te worden.
 • KADÉE TRIPEL (8.0% – 33cl)
  Kadée Tripel heeft een intense smaak die op heel wat bijval kan rekenen bij zowel mannelijke als vrouwelijke bierliefhebbers. Desondanks het om een zwaarder bier gaat qua alcoholpercentage laat deze gebalanceerde tripel zich zeer vlot drinken. Daar zullen onder meer de zoete smaaktoets en fijne schuimkraag de oorzaken van zijn.
  Daarnaast bevat zowel zijn aroma als zijn smaak toetsen van citrusfruit en verast deze tripel je smaakpapillen van bij de eerste slok. Dit amberkleurig biertje is alsook helder, evenwel troebeler dan onze blonde Kadée.

Links: