MDG Projects • Multifunctioneel Full Service Bureau

Hosts & Hostessen

MDG Projects | Hospitality is key

Verwelkom uw genodigden met de juiste uitstraling

U bent binnenkort aanwezig op een beurs of congres? U organiseert een opendeurdag of feest? Uw producten dienen gesampeld of geactiveerd te worden?

Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om een goed ontvangst te voorzien op uw event. MDG Projects beschikt over een uitgebreide database aan professionele hosts en hostesses die kunnen worden ingezet naargelang uw wensen.

Onze hosts en hostesses beschikken over de juiste uitstraling om uw genodigden of (potentiële) klanten op een warme manier te verwelkomen, het gezicht te zijn van uw product of de sampling van uw product op een vlotte manier te laten verlopen. Al onze mensen worden grondig gescreend alvorens wij ze toevertrouwen aan één van uw opdrachten. Jonge, enthousiaste mensen die graag het gezicht zijn van uw product en uw bedrijf met de juiste uitstraling vertegenwoordigen.

MDG Projects opereert over heel België: met een uitgebreide database ter beschikking van professionele hosts en hostessen uit elke Vlaamse provincie, kunnen wij iedere aanvraag bekleden met een gepast profiel.

Ook naast de service die de hostessen verzorgen, garanderen wij bij het organiseren en inplannen van uw opdracht een hoge betrokkenheid en professionele aanpak om een samenwerking optimaal te laten verlopen. Onze hosts en hostessen worden ingezet naargelang uw wensen en/of vereisten.

Op uw vraag kunnen onze medewerkers in de gewenste kledij op uw evenement verschijnen.

Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat?

Samenwerken