MDG Projects • Multifunctioneel Full Service Bureau

Sales Support & Brandbuilding

MDG Projects | The key for your business

MDG Projects treedt als externe partner op om zijn klanten te ondersteunen waar nodig. Met onze ervaring in sales en brandbuilding gaan we bij ieder project voor maximaal rendement.

  1. We starten steeds met de vraag welke waarden een bedrijf wil uitstralen
  2. We trekken de digitale en publieke uitstraling in vraag:
    Worden deze waarden ook zo naar voor gebracht?

Aan de hand van een vakkundig en grondig website- en sociale mediabeheer zorgen we voor een professionele uitstraling op ieder kanaal waarop u actief wenst te zijn. In een digitaal tijdperk is het van belang om een hoge visibiliteit te genereren. Echter dient de uitstraling van je bedrijf op het internet dezelfde professionaliteit te dragen als de activiteiten die je bedrijf omvatten.

Je website en sociale media zijn je digitale visitekaartjes die een eerste indruk bij potentiële klanten inplanten, echter krijg je voor een eerste indruk slechts één kans. Wij zorgen ervoor dat je deze kans niet laat schieten.

Lokale distributie

MDG Projects is vaste partner van bedrijven in de retailsector die inspelen op de lokale markt. Om deze distributie vlot en efficiënt te laten verlopen, ontwikkelen we gebruiksvriendelijke databases die zorgen voor een efficiënte logistiek, klantenbestand, prospectielijst, besteloverzichten,… Met behulp van een korte opvolging, heldere communicatie en stipte levering worden lokale kleinhandels voorzien van uw product.

Neem ook een kijkje op  Brandbuilding: Kadée

Heeft u nog vragen of wenst u een offerte op maat?

Samenwerken